Om gezondheidsredenen heb ik per 1 januari 2021 mijn bedrijfsmatige activiteiten als wandelcoach via Wandelcoach Friesland beëindigd. Ook ben ik gestopt met mijn activiteiten via mijn website meindertvandijk.nl.

Om als professioneel wandelcoach werkzaam te kunnen zijn besteedde ik afgelopen jaren aanzienlijk meer tijd, energie en geld dan het mij aan voldoening, motivatie, energie en inkomsten opleverde. Ik zag mij daarom - met pijn in mijn hart - genoodzaakt om de bedrijfsmatige wandelcoaching te beëindigen.

Daarnaast ondervind ik nog steeds (zij het gelukkig steeds wat minder) hinder van mijn 'chemobrein' en plotseling opkomende vermoeidheid als gevolg van de ondergane zware chemobehandelingen, totale lichaamsbestralingen en stamceltransplantatie nadat bij mij in april 2018 acute leukemie (AML) was geconstateerd. (Zie ook mijn blog 'Leukemie is NIET leuk')
Ook spelen artrose en de sterk beperkende COVID-19 maatregelen mij parten. Overigens gaat het nu met mij gelukkig relatief goed.

Sinds 1 januari 2021 concentreer ik mij weer op de bedrijfsmatige fotografie via Meindert van Dijk Fotografie. Daarnaast zal ik alleen nog op aanvraag voor groepen (tot ca. 15 personen) Natuurfotowandelingen verzorgen.

Dat ik stop als professioneel wandelcoach betekent overigens niet dat ik nooit meer iets op het gebied van (wandel)coaching zal doen. Ik verwacht mensen ook in de toekomst hiermee te kunnen helpen, alleen niet meer als beroepsmatig wandelcoach.

In de Informatiegids op deze website neem ik in de categorie 'Wandelcoaching' een selectie op, afkomstig van de informatie van de (oude) Wandelcoach Friesland website. Ik vind het namelijk jammer wanneer deze informatie verloren zou gaan..

Domeinnamen

Als gevolg van deze beëindiging van activiteiten komen de volgende door mij geregistreerde domeinnamen ter overname beschikbaar:

Voor de overname van deze domeinnamen vraag ik een vergoeding van € 495,- per domein (excl. 19% BTW). Heeft u belangstelling om hierin te investeren? Neem dan contact op met Meindert van Dijk.