Om gezondheidsredenen zag ik mij helaas genoodzaakt mijn bedrijfsmatige activiteiten als wandelcoach via Wandelcoach Friesland per 1 januari 2021 te beëindigen. Ook beëindig ik mijn activiteiten via mijn website meindertvandijk.nl, waaronder de Tips & Links Gids.

Ik ondervind namelijk nog steeds hinder van mijn 'chemobrein' en plotseling opkomende vermoeidheid als gevolg van de ondergane zware chemobehandelingen, totale lichaamsbestralingen en stamceltransplantatie nadat bij mij in april 2018 acute leukemie (AML) was geconstateerd. (Zie ook mijn blog 'Leukemie is NIET leuk') Daarnaast spelen artrose en de sterk beperkende COVID-19 maatregelen mij parten. Overigens gaat het nu met mij gelukkig relatief goed.

Vanaf 1 januari 2021 leg ik mij in hoofdzaak toe op de bedrijfsmatige fotografie via Meindert van Dijk Fotografie. Daarnaast zal ik alleen nog op aanvraag voor groepen (tot ca. 15 personen) Natuurfotowandelingen verzorgen.

In de categorie 'Wandelcoaching' in de Informatiegids op deze website neem ik een selectie van de informatie van de Wandelcoach Friesland website. Ik vind het namelijk jammer wanneer deze informatie verloren gaat.

Domeinnamen

Als gevolg van deze beëindiging van activiteiten komen de volgende door mij geregistreerde domeinnamen ter overname beschikbaar:

Voor de overname van deze domeinnamen vraag ik een vergoeding van € 495,- per domein (excl. 19% BTW). Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Meindert van Dijk.