nlen
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Volop tijd en gelegenheid om te fotograferen

Misschien herkent u het wel. Tijdens een excursie of rondwandeling in groepsverband wilt u een foto maken. Van een schitterend landschap, van een fraaie bloem of van een insect op de grond. Voor u het weet is de rest van de groep al tientallen meters verder. Nadat u de foto heeft gemaakt haast u zich om de groep in te halen, waarna het verhaal van voren af aan begint. U wilt weer een foto maken van...

Tijdens de Natuurfotowandelingen krijgt u volop de tijd en gelegenheid te fotograferen. Het maakt niet uit of u een geavanceerde spiegelreflexcamera met tal van lenzen heeft of een eenvoudige compactcamera of smartphone. Tijdens de wandelingen besteden we vooral aandacht aan het opnieuw leren zien van onderwerpen. Vooral het zien op een andere manier dan 'normaal'.

Het is gewenst om een statief mee te nemen. Klein of groot is minder van belang. Wel moet uw camera erop passen. Trek verder kleding aan die tegen een stootje kan. In enkele gebieden zijn stevige schoenen of zelfs (waterdichte!) laarzen noodzakelijk.

Wandelen | Fotograferen | Onthaasten | Genieten

Onder leiding van mij, beroepsfotograaf en natuurgids Meindert van Dijk, kunt u in kleine groepen in een ontspannen sfeer wandelen, fotograferen en genieten in de mooiste natuurgebieden.

Tijdens de wandelingen krijgt u informatie over de natuur en het landschap en tips hoe u met uw eigen camera betere natuur- en landschapsfoto's kunt maken.

De nadruk van de Natuurfotowandelingen ligt op de natuurbeleving, het genieten van de natuur en het landschap.

Aanbod

U kunt kiezen uit ochtend-, middag- en avondwandelingen, dagtochten en - bij uitzondering - meerdaagse arrangementen.

De Natuurfotowandelingen vinden plaats in het Werelderfgoed Waddenzee, in Nationale Parken, Nationale Landschappen en andere interessante natuurgebieden.

Tarieven

De vergoedingen voor deelname aan de dagtochten zijn vanaf € 60 per persoon. Dit is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een lunch en een consumptie na afloop.

De excursies (ochtend-,  middag en avondwandelingen) kosten € 20 per persoon.

De vergoeding voor de (meerdaagse) arrangementen is afhankelijk van uw wensen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Historie

Na een burn-out koos ik ervoor om zoveel mogelijk leuke dingen te doen, zowel in mijn werk als privé. Minder werkdruk en stress en meer genieten van het leven.

Het begrip Natuurfotowandelingen heb ik in 2004 bedacht als een samentrekking van mijn passies: de natuur, de fotografie en het wandelen.

Inmiddels hebben de Natuurfotowandelingen landelijke bekendheid gekregen.

Onthaasten en Genieten

De Natuurfotowandelingen zijn erg geschikt om te onthaasten. U kunt genieten van de natuur, het landschap, de rust en de ruimte. Niet in een ver buitenland, maar in ons eigen Nederland.

Het wandeltempo ligt laag zodat u volop tijd en gelegenheid heeft om rustig te fotograferen. Overigens kunt u ook deelnemen zonder een camera mee te nemen.

Maatwerk op verzoek

Op verzoek organiseer en begeleid ik Natuurfotowandelingen en meerdaagse arrangementen op maat. Ik houd daarbij rekening met uw wensen.

Deze maatwerkwandelingen kunnen ook plaatsvinden in meer gecultiveerde omgevingen, zoals stadsparken, modeltuinen en landgoederen. Verder ook in de directe nabijheid van hotels, restaurants, campings en bungalowparken.

De wandelingen zijn erg geschikt als groepsuitjes voor families, verenigingen, bedrijven en andere organisaties. Ze kunnen worden gecombineerd met lunches, diners en overnachtingen.

En wat dacht u van een wandeling in combinatie met een vaartocht? Misschien eens een weekend of midweek op een historisch zeilschip op de Waddenzee met een wandeling op een Waddeneiland of een drooggevallen zandplaat?

Reactie van een deelnemer:

Het is heerlijk om tijdens een natuurfotowandeling weer even helemaal te 'landen' en tot rust te komen, ondertussen mooie(re!) foto's te maken, en ook nog te vernemen van jou welke vogel daar fluit of welke plant dat nou is. De Natuurfotowandelingen en Onthaasten&Genieten zouden gewoon opgenomen moeten worden in het basispakket van de zorgverzekering!

 

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

Leer in een ontspannen sfeer met uw eigen camera de mooiste natuur- en landschapsfoto's maken!

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
Natuurfotowandelingen.nl

Nieuwsbrief Natuurfotowandelingen

Eerstvolgende activiteit(en)

Geen evenementen

Bekroond met Waddengoud

Keurmerk Waddengoud

Sinds 2010 beschik ik over het Keurmerk Waddengoud vanwege mijn:

  • Fotografie, geïnspireerd op het Waddengebied
  • Natuurfotowandelingen in het Waddengebied

Meer hierover op de pagina 'Bekroond met Waddengoud'.

Tekenradar.nl - Actuele informatie over teken en de ziekte van Lyme

Waddenpost | Laat eens wad van je horen

 

Ga naar boven