nlen
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Gastenboek Natuurfotowandelingen

Oudere reacties van deelnemers:

Afgelopen woensdag hebben we fotograferend door de bossen bij Oranjewoud gelopen. Namens de 13 deelnemers die mee hebben gedaan kan ik zeggen dat het een groot succes was. Alleen maar positieve reacties. Het was zowel heerlijk ontspannend als leerzaam. Nu weten we voor altijd hoe de TjifTjaf en de Gekrulde Rietstaartmus klinkt;)Een echte aanrader en zeker de moeite waard om nog eens te doen.

Afgelopen zaterdag ben ik mee geweest met de Foto Natuurwandeling in het Lauwersmeergebied. Ondanks de koude (eerst)was het een zeer geslaagde ochtend. Je vertelt leuk in informatief over de natuur en het fotograferen! En doordat de wandeling in een rustig tempo verloopt, heb je genoeg tijd om op je gemakt te fotograferen en vragen te stellen. Ik vond het bijzonder om de Schotse Hooglanders en de Koninks paardjes te zien! Ik ga zeker vaker mee.....vond het erg leuk !

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke en inspirerende dag gisteren. De ontspannen wijze waarop je de workshop gaf, het fraaie Drents-Friese Wold en de uitstekende catering maakten het tot een succes. En natuurlijk het prettige gezelschap. Ik ga met nog meer plezier door met mijn fotografiehobby, hoewel ik vrees dat ik binnenkort toch maar weer een spiegelreflex ga aanschaffen. Is het toch nog een duur weekend geworden (-:

Een heerlijk ontspannen wandeling, afgelopen zaterdag 24 mei in het Drents-friese Wold. Leuk om de verhalen te horen, de tips te krijgen en in je enthousiasme over vogels te mogen delen. Het ontbijt na afloop was prima verzorgd.

Even een berichtje vanuit Groningen. We hebben op 23 februari op Schier een hele leuke dag met je beleefd. De zon leek eerst nog door te komen, maar liet ons helaas toch een beetje in de steek. Ondanks dat was het een hele leuke dag. Heerlijk gegeten en lekker ver gewandeld over het strand, zodat we heel goed hebben geslapen. Veel tips van je gekregen voor het fotograferen. Dus ook nog wat opgestoken die dag. Kortom: een onvergetelijke dag! Bedankt voor alles en wellicht tot ziens!

Gisteren 19 april genoten van de natuurfotowandeltocht in Appelscha. Niet alleen heeft Meindert mij de fijne kneepjes bijgebracht van de fotografie, maar de natuur en vogels zijn ook goed aan de orde geweest. Ik vond het een prachtige leerzame dag.
Als je van de natuur en fotografie houdt en je net al mij het je steeds niet lukt dat ene plaatje te schieten dan is deze wandeling zeker een aanrader.

Heb je intussen de foto gezien waarmee ik deze prijs had gewonnen? Het mag duidelijk zijn dat ik beslist geen spijt heb van mijn keuze. Nogmaals hartelijk bedankt!

Heel erg bedankt voor de rondleiding door het prachtige landschap van Schiermonnikoog. We hebben erg veel bijgeleerd over wat de natuur allemaal te bieden heeft. Ik hou je op de hoogte van mijn afstudeerproject over het gebied.

Het had licht gesneeuwd op de vroege zaterdagochtend in februari dat we met gids Meindert vanaf Liauckamastate in Sexbierum een waddenwandeling gingen maken. Heerlijk, wat een rust, vogels en onverwachte mooie kleine fotogenieke momenten. Meindert vertelde honderduit over historie, planten, vogels en zijn passie: fotografie. Smienten, ganzen, scholeksters, spreeuwen en de tijd vlogen voorbij. We komen zeker nog eens terug. Meindert, bedankt, ook voor de mooie foto die je van ons maakte!

Het is heerlijk om tijdens een natuurfotowandeling weer even helemaal te 'landen' en tot rust te komen, ondertussen mooie(re!) foto's te maken, en ook nog te vernemen van jou welke vogel daar fluit of welke plant dat nou is. De Natuurfotowandelingen en Onthaasten&Genieten zouden gewoon opgenomen moeten worden in het basispakket van de zorgverzekering!

Ik ben als lid van de Fotogroep Delfzijl meegeweest met de avondwandeling door het Lauwersmeer. Het was een leerzame, gezellige avond, je kunt leuk vertellen over fotografie maar ook zeker over de natuur!! Ik hou je website/agenda in de gaten..... Bedankt en tot de volgende keer!

Ik heb vanochtend genoten. Veel ideeen opgedaan. Het is voor mij weer een nieuwe aanmoediging om veel te fotograferen. Ondanks de herfstachtige wind was het bemoedigend om toch een heleboel tekenen van de lente te zien en te horen. Bedankt en tot ziens

Namens Creashot wil ik je nogmaals vriendelijk bedanken voor de leuke fotowandeling. Het was informatief en gezellig.

Nogmaals bedankt voor de leuke en informatieve wandeling in Appelscha gistern. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Nogmaals bedankt voor de wandeling gisteren in het Lauwersmeer. Een selectie van de foto’s staat inmiddels op de site. Onder ‘home’ heb ik een verwijzing naar jouw website geplaatst.

Nogmaals bedankt voor de wandeling van vanochtend; ik heb er erg van genoten en ook het nodige opgestoken.

Op zondag 18 september hebben wij een leuke wandeling gemaakt in het gebied van het Lauwersmeer. Nog nooit zulke mooie foto's gemaakt! Ook heb je ons veel vertelt over dit specifieke gebied en de flora en fauna ervan. Veel succes verder met je wandelingen, boottochten en ook met de website! (Mijn tip: breng nog wat kleur aan!) Groeten van ons allemaal.

Vond de Natuur Foto Wandeling in het Lauwersmeergebied vanmorgen erg geslaagd ! Voor herhaling vatbaar hoor! Hou me maar op de hoogte van evt. andere foto wandelingen & workshops want ik vind dat je goed uitlegt en goede tips geeft. Was een leuke dag !

Was een mooie wandeling gisteren (zondag 16 oktober) op Schier. De start door de polder was verrassend. Naast ganzen vlak bij de weg veel vogels in de bossages gespot. En in de duinen natuurlijk zeer veel, laag bij de grondse, details kunnen waarnemen. En complimenten dat je zulk mooi weer had weten te regelen. Tot een volgende keer.

Wat hadden we een geluk vanochtend met het weer! Zo'n sprookjesachtig Zwanenwater.... dat was echt genieten! Wij (de drie analoge dames) moeten nog even ouderwets wachten op het resultaat... Maar er zal vast iets heel moois bij zitten. Bedankt voor de inspirerende ochtend, en wie weet tot ziens?

We hebben een leuk weekend gehad. We hebben bruikbare tips en adviezen van je gekregen. Goed kunnen experimenteren en daarnaast heb je onze vogel en plantenkennis op een hoger niveau weten te tillen. Nogmaals bedankt.

We hebben een uiterst aangename en leerzame dag gehad. Zo'n mooi gebied, zo dichtbij huis, wat heerlijk

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor een super weekend op de boot! We hebben veel foto's gemaakt en het was erg leerzaam! Ik zag dat je ook al foto's op je site had staan van afgelopen weekend op de Confiance. Heel erg leuk.

Afgelopen woensdag ben ik meegeweest met de natuurfotowandeling in het Lauwersmeergebied. Samen met een deel van onze fotoclub, het was een mooie en ook gezellige avond. Mooie foto's gemaakt. Bedankt, en ik ga vast nog een keer weer mee op 1 van de andere tochten.

 

Mede dankzij het mooie weer heb ik vorige week zondag erg genoten van de natuurfotowandeling op Schier. De tips die ik van jou kreeg ga ik zeker toepassen. Ook de schriftelijke informatie aan het eind van de dag is handig om alles nog eens rustig door te lezen.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

  • Een professionele foto voor uw website, een magazine of een ander informatiemedium?
  • Een ontspannende Natuurfotowandeling in een schitterend natuurgebied?
  • Een leerzame fotoworkshop?

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
Fotograaf | Natuurgids | Levensgenieter


 
   Join me on PhotoShelter    Waddengoud logo
Ga naar boven