Zonsondergang boven de Waddenzee bij Holwerd

Het Werelderfgoed Waddenzee is een uniek en dynamisch natuurgebied, gelegen in Noord-Nederland in de provincies Noord-Holland, Friesland en Groningen. De laatste echte wildernis van Nederland! Als waddenfotograaf breng ik dit unieke natuurgebied graag in beeld.

Beeldbank

Een selectie mijn foto's uit het Waddengebied vindt u in mijn beeldbank in de galerieën 'Waddengebied' en 'Wad-Art Kunstfoto's'.

Beleef de Wadden - lopend - varend - vliegend

Via Natuurfotowandelingen bied ik verschillende bijzondere manieren aan om het Waddengebied - veelal onder mijn begeleiding - individueel of in groepsverband te ontdekken:

  • wadlopend op het drooggevallen wad;
  • wandelend over de Waddenzeedijken, door de buitendijkse kwelders of als onderdeel van een 'Waddenwandeling';
  • varend op een rondvaaartboot, een historisch zeilschip (bruine vloot), een sleepboot of een snelle RIB;
  • vanuit de lucht met een vliegtuigje (Cessna) vanaf Texel of Ameland;
  • of een combinatie van bovenstaande mogelijkheden.

Keurmerk Waddengoud

Als Waddenfotograaf en organisator van Natuurfotowandelingen in het Waddengebied beschik ik over het keurmerk Waddengoud. Ik vind het fijn om mijn passie voor dit bijzondere natuurgebied met u te delen. Graag laat ik u de Wadden zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Beleef de Wadden met al uw zintuigen!

Natuurgids

Als IVN-gediplomeerd natuurgids vertel ik u over het Waddengebied. Met wat geluk kunnen we talloze vogels zien. Waarschijnlijk komen we ook zeehonden tegen, lekker luierend op een drooggevallen zandplaat. Neem vooral uw verrekijker mee om alle goed te kunnen bekijken.

Wadden in beeld

Als fotograaf geef ik u tijdens fotoworkshops tips hoe u dit oerlandschap mooi kunt fotograferen. Misschien op een verrassend andere manier dan u gewend bent. Maak met de uitvergrote Waddenfoto's uw eigen kunstwerken voor in huis.

Proef de Wadden

Houd u van lekker eten en drinken? Neem dan eens deel aan een culinaire zeiltocht. Een dag heerlijk ontspannen genieten van zon, wind, water en genieten van allerlei eerlijke producten uit de Waddenzee en het Waddengebied.

Samenwerking

Als Waddengids ben ik bij de meeste activiteiten zelf aanwezig. Soms laat ik mij vervangen door een andere ervaren gids of fotograaf. Vaak werk ik samen met andere deskundige partners.

Prijzen

De kosten voor deelname aan één of meer activiteiten zijn afhankelijk van uw wensen. Vraag tijdig een vrijblijvende offerte onder opgave van uw wensen, aantal deelnemers, gewenste locatie of regio en gewenste datum of periode.

Belangstelling?

Neem voor meer informatie contact met mij op.