Met het luchtfotografieproject 'Leeuwarden van boven' maak ik regelmatig luchtfoto's van zowel de stad Leeuwarden zelf als van de dorpen binnen de gemeentegrenzen van Leeuwarden.

Doel van het project is om de gemeente Leeuwarden op een andere wijze te tonen. Niet vanaf de grond of vanaf het water, en ook niet zoals Google Earth dit doet. De foto's laten Leeuwarden zien op een bepaald moment in de hedendaagse geschiedenis. Verschillende locaties worden over een langere periode in beeld gebracht, zoals bij nieuwbouwprojecten.

De gemaakte foto's zijn in de eerste plaats bestemd voor gebruik in publicaties en andere vormen van communicatie. Daarnaast kunnen de foto's ook als vergroting op fotopapier, canvas, aluminium en andere materialen worden toegepast als fotokunst aan de wand.

De foto's zijn beschikbaar op of via:

  • PhotoShelter beeldbank - vooral voor de zakelijke markt voor communicatie- en publicatiedoeleinden
  • Werk aan de muur- voor grotere afdrukken op canvas, aluminium, Xposer of (ingelijste) fotoprint

Niet alle foto's die in de PhotoShelter beeldbank worden getoond zijn te vinden bij 'Werk aan de muur'. Heeft u belangstelling voor een dergelijke foto, noteer dan de bestandsnaam en stuur mij vervolgens een e-mail met uw verzoek. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat de gewenste foto ook bij 'Werk aan de muur' beschikbaar komt.