nlen

Natuurfotografie en landschapsfotografie zijn min of meer dezelfde soorten fotografie en vaak met elkaar verweven. De foto's geven een indruk van - veelal de schoonheid van - de natuur en het landschap.

Natuurfotografie leidt meestal tot meer gedetailleerde afbeeldingen, zoals van bloemen, planten, vogels, zoogdieren, insecten, paddenstoelen en dergelijke.

Landschapsfotografie geeft meestal beelden van natuurlijke landschappen, als bossen, boerenlandschappen, waterrijke streken, duinlandschappen, heuvellandschappen en berglandlandschappen. Landschapsfotografie omvat echter ook meer stedelijke landschappen, zoals dorpen en steden.

De foto's kunnen worden gebruikt in boeken, rapportages, verslagen, magazines, brochures, folders en reisgidsen, maar ook op websites. Zie 'publicaties' voor een overzicht van publicaties waarin mijn foto's afgelopen jaren zijn gepubliceerd.

Beeldbank

De Beeldbank bevat inmiddels een groeiend aantal natuur- en landschapsfoto's. Analoge foto's worden alsnog gescand en in de Beeldbank opgenomen. Daarnaast fotografeer ik regelmatig nieuwe natuurlijke en landschappelijke onderwerpen. Ook hiervan worden de foto's in de Beeldbank gearchiveerd.

Graag ben ik u als natuurfotograaf en landschapsfotograaf van dienst voor het leveren van archieffoto's of het uitvoeren van fotografie-opdrachten.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

Wilt u een professionele foto voor uw website, een magazine of een ander informatiemedium?

Ik breng de natuur en het milieu voor u in beeld:  op het land, vanaf het water en vanuit de lucht.

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
MilieuFoto.nl

Waddenpost | Laat eens wad van je horen

 


 
   Join me on PhotoShelter    Waddengoud logo
Ga naar boven