Onthaasten & Genieten

Logo Onthaasten en Genieten

Van burn-out naar bewust onthaasten en genieten

Een burn-out in 2001 was voor mij aanleiding om bewust anders in het leven te gaan staan. Om werk en privé meer in balans te brengen. Om meer tijd en ruimte voor mijzelf te creëren. Om meer leuke dingen te gaan doen. De thema's onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte vormen sindsdien de uitgangspunten voor mijn leven.

Zo richtte ik mij meer op de professionele fotografie en het organiseren en begeleiden van Natuurfotowandelingen. Daarnaast startte ik het Platform Onthaasten en Genieten ( 'een plek voor rustzoekers en levensgenieters, zoals ik zelf ook ben'), bracht twee maal het online magazine 'Onthaasten en Genieten' uit (waarmee een droom van mij in vervulling ging). Onthaasten & Genieten is nu hoofdzakelijk toegankelijk via de Facebook pagina 'Onhthaasten en Genieten'.

In het weidse en dynamische Waddengebied vind ik de rust, de ruimte en de stilte om te kunnen onthaasten en te genieten.

April 2012 - Onthaasten en Genieten, gratis online magazine voor rustzoekers. Informatie over onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte.

Januari 2012 - Onthaasten en Genieten, gratis online magazine voor rustzoekers. Informatie over onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte.Profile for Onthaasten en Genieten.

Geniet van mooie en rustgevende video's. Onthaast.TV is een initiatief van Meindert van Dijk, wandelcoach (onthaastcoach), natuurgids, fotograaf, en levensgenieter. Geniet van mooie en rustgevende video's. Heb je het druk, druk, druk? En wil je graag o ...
Lees meer...

[advertentie]


Zoek naar Links

Ga naar boven